Copii - 8-12 ani - alte roluri - Scurt Metraj

  • Casting ID: 3566
  • Pentru proiect: Carii
  • Se cauta: Copii / Personaj: Ricky, Zoro, Minus, Liv
  • Interval de vârstă: 8 - 12 ani
  • Perioada de desfășurare: Sà 30.sep.2017 - Du 8.oct.2017
  • Durata: 3 până la 5 zile
  • Locul de desfasurare: Bucuresti
  • Remuneratie: 300 RON/zi NET
  • Angajator:
Detalii suplimentare:




SINOPSIS


              Un grup de 5 copii, 4 baieti si o fata, cauta pe baza imaginatiei moduri de a se juca cu straini, folosindu-se de profesia lor, ca jocul sa fie cat mai real pentru ei. Dupa mai multe incercari esuate, ajung sa il cunoasca pe Nae, un fost astronaut batran, pe baza caruia creeaza jocul pe care l-au tot cautat.  Ideea jocului consta in faptul ca, datorita eclipsei care va urma, astronauti fantoma vor veni din spatiu sa rapeasca copii pentru a-i aduce cu ei sa traiasca acolo. Totul se desfasoara pe pearcursul unei singure zile. Nae joaca rolul de astronaut fantoma, iar copiii trebuie sa se apere de el cu ajutorul dulciurilor. Acestia deduc faptul ca adultii sunt alergici la ele, Nae consolidandu-le ideea asta prin faptul ca are diabet si nu are voie dulciuri.


              Pentru ca intr-un final cineva a acceptat sa se joace cu ei, copiii se dedica jocului complet si ajung sa fure dulciurile care se presupun a fi folosite impotriva lui. Acestia vor sparge dispensere de gume, vor sari impreuna sa bata un vanzator si se vor folosi de diversiuni ca sa isi atinga scopul. Acoperisul blocului lui Nae va servi ca locatia principala pe care copiii o vor folosi pentru a se antrena, crea "arme"  din dulciuri si depozita dulciurile furate. Exista un mic side story in toata povestea. Liv, singura fata din cei 5 copii se folosea in mare parte de joc ca pretext pentru a fi aproape de Minus, unul din cei 4 baieti, de care era indragostita. Aceasta construieste impreuna cu Minus o casa din gume mestecate, cu scopul de a-si proteja copilul fictiv pe care il avea cu Minus de astronautii fantoma.


              Intr-un final, cand vine eclipsa, copiii sunt luati prin surpdindere din cauza faptului ca Nae, manipulandu-l pe Ricky,cel mai mic dintre copii, reuseste sa il faca sa ii lase descoperiti pe acestia distrugandu-le casa din gume, si aruncadu-le dulciurile de pe bloc. Fiind fugariti Nae in scara blocului, sunt adusi in beciul acestuia inconstienti. Cand copiii se trezesc, il vad pe Nae imbracat intr-un costum de astronaut, agatat simbolic in beciul lui, unde tot timpul filmului si l-a decorat in asa fel incat sa arate ca si cum ar fi in spatiu. Agatandu-se de acoperisul beciului, devine simbolic fantoma.


Vor fi luate in considerare numai optiunile exprimate prin apasarea butonului "Aplica la casting".
Modulul de comentarii de mai jos este exclusiv pentru solicitare informatii si recomandari.
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile ce contin date de contact.

Alte anunturi