uCast - toate casting-urile, o singură platformăFondată la finalul anului 2015, uCast este o platformă revoluționară pe piața de casting din România.

Având la bază o idee și un software 100% românești, uCast se adresează în același timp actorilor, producătorilor și directorilor de casting, cărora le propune un loc de întâlnire virtual. Astfel, procesul de casting devine mai simplu și mai rapid.

Aflată în continuă dezvoltare, platforma uCast poate fi testată în mod gratuit de producătorii din România, pentru a se convinge de utilitatea ei.uCast este o platformă de casting si networking care poate fi folosită pentru o varietate de producții media - foto, video și audio. uCast promite eficiență și accesibilitate, atuuri care pot fi remarcate de la publicarea primelor anunțuri de casting.
Fiecare casting este anunțat prin email sau sms, iar toate aplicațiile se pot face și de pe telefonul mobil, platforma fiind compatibilă cu o multitudine de dispozitive.
uCast va deveni un instrument indispensabil pentru cei care sunt în căutarea oamenilor potriviți să dea viață personajelor din paginile scenariilor. Platforma uCast este ușor de folosit, directorii de casting, agenţiile având acces direct la o bază de date bine structurată şi accesibila online, la orice oră si din orice loc cu conexiune internet. După selectarea actorilor care întrunesc criteriile brief-ului, propunerile pot fi trimise către clienți în doar câteva minute și pot fi vizualizate de oriunde, oricând, acestea rămânând arhivate în contul de utilizator al angajatorului.uCast se adresează și actorilor aflaţi în căutarea unor noi provocari. Prin intermediul platformei, aceştia sunt ţinuţi la curent cu toate castingurile noi şi sunt anunţaţi pe diferite canale (SMS, e-mail, Facebook) de existenţa unui rol care li s-ar potrivi.
uCast oferă producătorilor posibilitatea de a lucra nestingheriţi la un nou proiect chiar şi de pe platourile de filmare. Ba mai mult, de pe aceeaşi platforma se pot efectua şi gestiona facturile aferente proiectelor realizate.Trăim în era vitezei. Ne plătim facturile online, iar magazinele s-au mutat pe net. Pastrând trendul, uCast aduce procesul de casting la doar un click distanţă, fără timp pierdut cu upload/download – transfer de poze şi mailuri.
uCast asigură un casting rapid şi reuşit.
Aplicaţia este uşor de folosit şi oferă acces la o bază de date de peste 80000 de persoane. Actori, artişti diverşi, modele, "real people", copii - ai de unde alege, pentru că ... uCast!

Acest sistem revoluţionar este un nou concept pe piața din România. uCast este locul de întâlnire al directorilor de casting, producătorilor şi agenţiilor cu actorii. Producătorii îşi găsesc personaje, actorii roluri.

Accesul la o bază de date cu peste 80000 de actori, studenţi la actorie, copii, prezentatori, persoane publice, dansatori sau "real people" uşurează procesul de casting şi garantează găsirea personajului pentru orice producţie.
Procesul de casting va fi schimbat radical!

Rapid şi actualizat, la doar un click distanţă. Şi toate astea, pentru că ... uCast!