1. TERMENI

Prezentele continut („Termeni și Conditii”) guvernează raporturile dintre Class Artist Management S.R.L., o societate cu raspundere limitata ce deține codul fiscal 33801080 („Societatea” sau „Noi”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.ucast.ro („Site-ul” sau „ucast.ro”) ce poate fi redata pe orice top de dispozitiv informatic.. Accesarea si utilizarea Site-ului, inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni integrate in acestea, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai fiind in acord si respectand prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate a Datelor.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDITIILE uCast”), SAU PRIN APASAREA BUTONULUI “SUNT DE ACORD”, IN CAZUL IN CARE UN UTILIZATOR INSCRIS INAINTE DE DATA DE 25.05.2018, DORESTE SA CONTINUE FOLOSIREA SERVICIILOR OFERITE DE SITE.

BIFAND CASUTA DE ACCEPT TERMNI, SAU APASAND BUTONUL DE ACCEPT TERMEN, UTILIZATORUL: A. ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDITII, PRECUM ȘI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR; B. IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului termenii si conditiile de utilizare.

Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati uCast.ro, vom considera ca ati acceptat acest Acord de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu clauzele din acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi.

2. DESCRIERE SERVICII uCast.ro

Class Artist Management S.R.L. este o companie de dezvoltare software pentru activități de casting și preselecție persoane pentru diferite evenimente artistice sau promotionale;

Serviciile oferite de ucast.ro se adresează (I) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează platforma ucast.ro, (II) Utilizatorilor care cauta (si aplica) ca sa participe la unul dintre anunturile de casting postate pe platforma („Utilizatori Candidați”) și (III) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează anunturi de casting sau cauta Utilizatori Candidați pentru anumite proiecte („Utilizatori Recrutori”).

2.1. Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Pentru a beneficia, de toate Serviciile oferite de Platforma uCast.ro, Utilizatorii (fie Utilizatori Candidați, fie Utilizatori Recrutori) trebuie să își creeze sau sa detina un cont pe Platforma uCast, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „INREGISTRARE” respectiv “ADMINISTRARE”.

În cazul Utilizatorilor Candidați, crearea unui cont de Utilizator se poate face de catre un operator al platformei uCast dar și prin intermediul contului de utilizator aferent platformei Facebook, caz în care Plaforma uCast.ro va prelua anumite date publice ale Utilizatorului aferente contului sau de Facebook.

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizata sau pe numărul de telefon furnizat în procesul de înrolare (sign-up) un cod necesar pentru verificarea și validarea datelor de contact.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma uCast.ro, este necesar sa:
a. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;
b. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

În cazul Utilizatorilor Recrutori, uCast va verifica corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Recrutori au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresa, e-mail, telefon, nume și prenume persoana de contact și cod fiscal.

Prin sondaj, consultanții uCast pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Companie, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, uCast are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Platformei uCast. uCast NU are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori. uCast nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii sai. Dacă i se solicita de către un Utilizator, uCast poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuiesc îndepărtate.

2.2. Utilizatori Candidați

uCast este o platforma de recrutare online care vă acorda posibilitatea de a vă crea un profil sau a înregistra un o fisa de casting, în baza noastră de date.

De asemenea, ca parte a Serviciilor oferite, dacă ne solicitați, vă putem oferi asistenta prin intermediul consultanților noștri pentru redactarea și publicarea unui CV în contul dvs. de Utilizator. Cu acordul dvs. unul dintre consultații noștri vor putea redacta și posta în contul dvs. de Utilizator CV-ul de care aveți nevoie. Puteți oricând apoi să editați informația astfel publicata.

Pozele încărcate în Platforma uCast, precum și datele dvs. de contact pot apoi fi făcute disponibile Utilizatorilor Companii pentru scop de recrutare. În acest sens, Utilizatorii Candidați au doua opțiuni:
a. Va puteți înregistra în baza noastră de date și, puteți alege Utilizatorii Recrutori care sa aiba acces la profilul dumneavoastra – la momentul înregistrării contului de utilizator. Profilul dvs. va putea fi vizualizat de către Utilizatorii Recrutori la ale căror anunțuri ați aplicat și de către Utilizatorii Recrutori pe care i-ati selectat. La prima aplicatie, pentru un anunt de casting al unui anumit angajator, veti fi informat prin intermediul unei ferestre de tip “pop” ca daca veti finaliza aplicatia, incepand din acel moment angajatorul respectiv va avea acces la datele dvs. de contact.
b. Sau la cerere:

  1. Utilizatorul ne contactează de pe un mijloc de contact înregistrat in fisa de casting a utilizatorului și ne solicită activarea accesului unui anumit Utilizator Recrutor la fisa sa de casting.
  2. Utilizatorul Recrutor ne solicita acces la fisa de casting a unei persoane. Acesta il va capata numai după ce vom avea acordul telefonic, sau prin orice tip de mesaj trimis de pe un mijloc de comunicare înregistrat în fisa de casting a utilizatorului.

Puteți oricând să vă modificați opțiunile și sa blocați/deblocați orice recrutor.

Puteți să vă modificati profilul din baza noastră de date oricând sau, dacă doriți, să vă ștergeți chiar contul de Utilizator. În cazul în care modificati profilul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, Utilizatorii Recrutori nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.

Din motive tehnice și de siguranță, ștergerea unui cont poate dura pana la maxim 10 zile de la data aprobării de către un administrator. O solicitare făcută prin intermediul site-ului va trece automat in stadiul de cerere aprobata, urmând ca în maxim 10 zile, fisa de casting, cu toate informațiile ce le cuprinde, sa fie ștearsă din baza de date.

Solicitările de ștergere a datelor venite din parte Utilizatorilor Recrutori sau din partea operatorilor telefonici vor trebui mai întâi aprobate de către un administrator, nu mai târziu de 14 zile de la data înregistrării solicitării. Dacă o solicitare de ștergere date nu a fost aprobată după 14 zile, aceasta va intra automat în stadiul de “aprobată”, urmând ca in a 24-a zi, datele aferente fișei de casting să fie șterse automat din baza de date.

Persoanele care doresc urgentarea solicitării, ne pot contacta prin email sau telefonic. Acestora li se va facilita ștergerea imediată a datelor de contact sau în maxim 5 zile de la data solicitării de urgentare.

Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma uCast, Utilizatorii Recrutori care au accesat facilitatea de acces la profile pot descarca sau transmite informația disponibila în Platforma uCast pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dvs. din baza noastră de date, Utilizatorii Recrutori vor putea avea acces în continuare la datele dvs. în cazul în care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei uCast. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Recrutori sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele dvs. pe care le accesează prin intermediul Platformei uCast.

Unele companii care au ales să publice anunțurile de casting prin intermediul Platformei uCast pot gândi că este mai simplu să prezinte oferte înșelătoare, incomplete, incorecte, formulate într-un mod discriminatoriu sau agresiv orientate spre unele categorii sociale. Prin intermediul prezenților termeni, impunem corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți Utilizatorii Recrutori înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste anunțuri înainte a merge la casting sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunțuri. 2.3. Utilizatori Recrutori

uCast vă asigura accesul pe baza de parola la contul de Utilizator creat pe Platforma uCast. Prin intermediul uCast, Utilizatorii Recrutori pot căuta și selecta Utilizatori Candidați în vederea angajării.

3. CONFIDENTIALITATE

Ținând cont de cadrul serviciilor oferite către membri și către angajatori, este necesar să vă solicităm informații și fotografii cu caracter personal, acestea fiind folosite exclusiv pentru activitatea pe care o desfășuram, promovarea activității pe care o desfășuram precum și pentru promovarea fișelor de casting, materialelor, foto, video, audio individuale.

În urma acordului, unui membru, de a se înregistra pentru un casting, acord exprimat prin intermediul sistemului de aplicare online, acesta își dă acordul implicit și explicit ca datele sale de contact să poată fi accesate de angajatorul care a publicat anunțul de casting la care membrul a aplicat.

Nici un fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu excepția acelor terți parteneri contractuali ai Class Artist Management S.R.L. sau/și potențiali angajatori, in situațiile impuse de termenii contractuali.

Totuși, putem furniza unor terți, informații de ordin general referitoare la traficul în site precum și alte informații, însă aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informații colectate de Class Artist Management S.R.L. prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunatățirea serviciilor oferite de Class Artist Management S.R.L.

Fiecare membru înscris in baza de date răspunde de conținutul paginii personale din secțiunea "CV";

Informațiile de contact marcate ca "private" vor putea fi vizualizate numai de către partenerii noștri de casting, aceasta însemnând că numai angajatorii (impresarii, directorii de casting, producătorii și angajații cărora li s-a acordat accesul la motorul de căutare al site-ului) vor putea vizualiza aceste tip de informații;

Informațiile de contact marcate ca "publice" pot fi vizualizate de către orice vizitator al paginii personale prin accesarea directa a link-ului aferent ”Fișei de casting”;

4. ÎNREGISTRAREA MEMBRILOR

Înregistrarea unui membru pe site-ul uCast se poate realiza prin una dintre urmatoarele metode:

- prin completarea formularului de înregistrare existent pe site-ul www.ucast.ro.

- prin completarea unei fișe de casting la sediul sau prin intermediul unuia dintre angajatorii înregistrați.

Membrilor înregistrați prin intermediul unui angajator, le va fi alocat, automat, ca angajator cu drept de editare a fișei de casting, acel angajator care a efectuat înregistrarea.

Angajatorii care colectează informațiile necesare completării fișei de casting își asumă responsabilitatea respectării legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

5. SECURITATEA MEMBRILOR

În timpul procesului de înregistrare, vă veți alege sau vi se va aloca o parolă care vă va fi transmisă prin email. Sunteți responsabil pentru securizarea acestei parole și sunteți în întregime responsabil pentru toate activitățile ce pot apărea prin utilizarea acesteia. Puteți modifica parola și datele personale, în orice moment, accesând opțiunea aferentă din meniul de setări al contului de membru. Sunteți de acord să anunțați imediat Class Artist Management S.R.L. de orice inadvertențe sesizate în cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a parolei sau a contului sau orice alta problemă de securitate. Este responsabilitatea Dvs. să actualizați și să vă asigurați că adresa de poșta electronică, la care mesajele sunt trimise, este cea corectă. Class Artist Management S.R.L. nu este responsabilă pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acțiune, cheltuieli, judecăți, premii, penalități sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Secțiuni. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că orice utilizator autorizat al contului dvs. de pe www.ucast.ro a citit Termenii și condițiile prezentului Acord și înțelege că utilizarea de către ei a Serviciului se supune acestor termeni și condiții. Sunteți de acord că sunteți pe deplin responsabil pentru modul de folosire a Serviciului de către orice utilizator autorizat și pentru orice consecință ar rezulta din utilizarea necorespunzătoare a Serviciului sau de încălcarea Acordului de către o astfel de persoană.

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate

De asemenea, trebuie menționat ca Utilizatorii Recrutori acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și în aceasta calitate acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei uCast.

ATUNCI CÂND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI UCAST.RO, UTILIZATORII RECRUTORI ACCEPTA ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVAZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL SAU A CONTRACTULUI (dupa caz), CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI CÂND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXA ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.

De asemenea, în cazul Utilizatorilor Recrutori situați în state terțe cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, aceștia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați doar în baza unui set de clauze contractuale standard încheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către tari terțe aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal va include și un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor înainte să aibă acces la datele Utilizatorilor Candidați.

În lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se va putea face doar în baza unor alte mecanisme care a sigura garanții adecvate conform Art. 46 din GDPR sau dacă transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizata (respectiv atunci când Utilizatorul Candidat aplica în mod direct la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Recrutor situat într-un stat terț).

6. LEGI SI JURISDICTIE

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi dus spre soluționare în fata instantelor competente.

7. TERMENI DE ÎNTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptării sale până în momentul în care este încetat de către una din părți.

Class Artist Management S.R.L. poate suspenda sau întrerupe utilizarea acestui serviciu, fără a anunța în prealabil, în cazul în care Class Artist Management S.R.L. consideră ca ați încălcat sau nu ați acționat consistent în spiritul termenilor și condițiilor acestui Acord. Sunteți de acord că uCast nu-și asuma niciun fel de responsabilitate, față de dvs. sau orice altă terță persoană, pentru orice eventuală încetare a accesului tău la acest Serviciu.

Prin înscrierea pe oricare din site-urile S.C. Class Artist Management SRL, ale angajatorilor sau prin intermediul fișelor de casting predate angajatorilor spre înregistrare, sunteți de acord ca, în cazul in care ați adus prejudicii de orice fel firmei sau angajaților acesteia, angajatorilor sau angajaților/clienților acestora (nu v-ați prezentat la un proiect, ați adresat injurii verbal sau prin intermediul poștei electronice, conduită nepotrivită la locul filmării, etc.), S.C. Class Artist Management SRL își rezervă dreptul de a păstra datele dvs. Personale (nume, prenume, data nasterii) pentru singurul scop de a vă interzice efectuarea altor înscrieri și de a evita viitoare colaborări vicioase;

Class Artist Management își rezervă dreptul de a refuza colaborarea, de orice fel, cu persoanele al căror cont a fost suspendat, blocat sau șters.;

8. CONDIȚII DE COLABORARE

Prin înscrierea pe oricare din site-urile Class Artist Management SRL sunteți de acord ca toate materialele fotografice realizate în timpul filmărilor aparțin S.C. Class Artist Management SRL si ca acestea pot fi folosite în scopul promovării agenției.

- Prin aplicarea la orice anunț, pentru participarea la orice ședință de casting aplicantul promite unilateral sa contracteze destinatarul promisiunii semnate in fata unui reprezentant Class Artist Management, putând accepta sau refuza, până la data începerii ședinței de casting, după cum acesta considera necesar.

- Aplicarea la anunț nu constituie o obligație din partea Class Artist Management de a contracta cu aplicantul, noi având dreptul sa selecționăm din toți aplicanții una sau mai multe persoane, în funcție de necesarul ședinței de casting, de solicitările terților contractanți, sau de natura ședințelor.

- Aplicarea la un anunț pentru participarea la orice ședință de casting este înțeleasă in sensul unei oferte irevocabile de a contracta, oferta al cărui termen este dat de termenul pana la care ședința de casting începe.

- Prin aplicarea la anunțul pentru participarea la orice ședință de casting aplicantul își da consimțământul de bunăvoie și în mod irevocabil asupra transferului drepturilor sale de autor privind materialele, ca parte integranta din ședințele de casting, ce vor forma in viitor obiectul unui contract de cesiune de drepturi de autor.

- Prin aplicarea la anunțul pentru participarea la orice ședință de casting aplicantul declara în mod irevocabil ca a citit și înțeles obligațiile și drepturile pe care le are în raport cu prezentele clauze.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor site-ului web www.ucast.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Class Artist Management S.R.L.. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Class Artist Management S.R.L.. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office [ ] ucast.ro.

Nu ne asumam resposabilitatea pentru intergritatea imaginilor digitale efectuate la sediul agentiei (pozele de casting), in cazul pierderii acestora subiectul fotografiilor va trebui sa se prezinte pentru o noua sedinta foto;

Prin insrierea pe site-ul nostru sunteti de acord ca toate materialele fotografice furnizate pe toata durata colaborarii sa fie publicate pe site si ca agentia sa foloseasca orice metoda media de promovare a profilului dvs.

Prin inscrierea pe site-ul nostru va dati acordul ca agentia sa intervina in ceea ce priveste continutul materialelor fotografice furnizate de catre dumneavostra (modificare dimensiuni, decupare, stergerea inscriptiilor de copyright, adaugarea inscriptiei de copyright a agentiei, stergere);

10. Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii datelor publicate în Platforma uCast, uCast nu poate garanta în privința conținutului sau, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în profilele Utilizatorilor Candidați și anunțurile de recrutare postate de Utilizatorii Recrutori, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida sa pe Platforma uCast. În măsura în care legea aplicabila permite, uCast nu va fi ținuta răspunzătoare, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și Serviciilor furnizate de uCast.

uCast nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori Serviciilor furnizate de uCast. De asemenea, uCast nu garantează faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de uCast pentru afișarea sau transmiterea informației pe Platforma uCast sau în orice alta forma nu conțin viruși ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

În măsura în care legea aplicabila permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere uCast pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecata și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

11. Forța Majora

uCast, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către uCast nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința uCast. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la uCast, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele uCast, erorile de operare, greva, etc.

12. Diverse 12.1. Schimbarea termenilor prezentului acord

SOCIETATEA ÎȘI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE Termeni și Condiții (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBĂRILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLAȚIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICAȚI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZĂRI / MODIFICĂRI in setul de Termeni și Condiții ȘI LI SE VĂ SOLICITA SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT VĂ ATRAGE ÎNCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA uCast ȘI/SAU SERVICIILE SOCIETĂȚII.

De asemenea, unele servicii oferite de uCast pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

13. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Societatea prelucrează o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, Utilizatorilor Candidați sau ai Utilizatorilor Recrutori (i.e. reprezentanți ai Utilizatorilor Recrutori, persoane juridice, sau Utilizatori Recrutori persoane fizice autorizate) atunci când utilizează ucast.ro sau Serviciile uCast.

Aceasta politica de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. în legătura cu aceste prelucrări, precum și modul în care Noi vom respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoana vizata conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

ÎNAINTE DE A UTILIZA UCAST.RO, SAU SERVICIILE NOASTRE, VĂ RECOMANDAM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTA POLITICA PENTRU A ÎNȚELEGE CUM VĂ SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.

13.1. Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?

Class Artist Management S.R.L., o societate cu raspundere limitata ce deține codul fiscal 33801080, Sector 2, București, România, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, în ceea ce privește datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate și prelucrate prin intermediul uCast.ro

13.2. Ce date prelucram?

Prelucram următoarele categorii de date cu caracter personal:

Date pe care le furnizați în mod direct

Crearea contului de Utilizator

Atunci când vă creați un cont de Utilizator, trebuie să ne furnizați o serie de date, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil, vârsta, calitatea pe care o aveți în cadrul societății (în cazul contului de Utilizator Recrutor), etc.

Datele din profilul de Utilizator înregistrat

Puteți să includeți o serie de informații în profilul dvs. de utilizator, precum și în CV-urile care fac parte din contul dvs. de Utilizator Candidat cum ar fi studiile, experienta profesionala, aptitudini, fotografii, informații privind etc.

Alte date pe care le furnizați în mod direct când utilizați Platforma uCast sau interacționați cu uCast.ro

Putem stoca informațiile pe care le primim de la dvs. ca urmare a unor solicitări transmise prin e-mail sau chat, sau platforma Facebook, sau atunci când participați a sondajele și chestionarele noastre; de asemenea, în cazul în care folosiți serviciile noastre dedicate casting-urilor la distanta, putem prelucra imaginea și vocea dvs. prin intermediul serviciilor de casting self tape și putem avea acces la convorbirile pe care le-ați purtat cu reprezentanții uCast prin intermediul serviciului nostru de chat. Date colectate sau generate de noi ca urmare a interacțiunii dvs. cu Platforma uCast

Înregistrăm în jurnal informații despre când și/ sau cum vizitați sau utilizați în alt mod Serviciile uCast, inclusiv modul în care utilizați Platforma uCast (e.g. dacă v-ați actualizat sau nu profilul, dacă ați aplicat sau nu la un anunt).

De asemenea, utilizam module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane să utilizeze module cookie.

De asemenea, când utilizați Platforma uCast (inclusiv modulele cookie sau tehnologii similare de pe site-urile altora), primim informații despre adresa dvs. IP, locația pe baza de IP, serverul proxy, sistemul de operare, browserul web și modulele de completare, identificatorul de dispozitiv. Dacă utilizați serviciile noastre de la un dispozitiv mobil, dispozitivul respectiv ne va trimite date referitor la locația dvs., pe baza setărilor dispozitivului mobil utilizat. Vă vom solicita să optați pentru acceptare înainte de a utiliza GPS sau alte instrumente pentru a identifica locația dvs.

13.3. Utilizarea Serviciilor de către Utilizatorii Recrutori

Prelucram datele personale pentru scopul gestiunii relației contractuale sau pre-contractuale cu Utilizatorii Recrutori. În cazul Utilizatorilor Recrutori (persoane fizice autorizate) temeiul juridic este: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului sau efectuarea formalităților precontractuale. În cazul datelor cu caracter personal ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori, temeiul juridic este art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim să ne desfășuram în mod adecvat raporturile contractuale cu clienții noștri persoane juridice. Drepturile și interesele persoanelor fizice (i.e. reprezentanții Utilizatorilor Recrutori) nu sunt prejudiciate întrucât din perspectiva clientului persoana juridica, prelucrarea este necesara în contextul desfășurării relațiilor de munca / colaborare pe care aceștia o au cu persoanele fizice ale căror date sunt furnizate / asociate contului de Utilizator Recrutor.

De asemenea, pe baza interesului legitim, utilizam anumite date personale asociate unui cont de Utilizator Recrutor pentru a preveni eventualele fraude / utilizări abuzive ale facilităților oferite de Platforma uCast Utilizatorilor Recrutori.

13.4. Gestiunea relațiilor cu Utilizatorii și suport

Prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relațiilor cu Utilizatorii Platformei uCast spre exemplu atunci când ne contactează cu diverse întrebări sau solicitări privind funcționalitățile Platformei uCast, disfuncționalități ale Platformei uCast sau erori. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constând în interesul nostru de a asigura servicii adecvate tuturor Utilizatorilor. Datele obținute de la terți

În cazul persoanelor de contact desemnate de Utilizatorii Recrutori (altele decât titularii de cont), datele sunt colectate de la respectivul titular de cont.

14. De ce vă prelucram datele cu caracter personal?

În cele ce urmează vă vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam și prelucram datele dvs cu caracter personal, precum și cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.

14.1. Utilizarea Serviciilor de Către Utilizatorii Candidați

Dacă doriți să vă bucurați de toate facilitățile oferite de Platforma uCast, trebuie să vă creați un cont de Utilizator. Contul de Utilizator vă permite să accesați o serie de Servicii dedicate Utilizatorilor Candidați cum ar fi să vă creați un profil, să aplicați la un anunt, să vizualizați anunțuri de casting, să primiți anunțuri și alerte în legătura cu anunțurile de casting publicate de Utilizatorii Recrutori etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.

De asemenea, Platforma uCast poate fi accesata de Utilizatori Recrutori din străinătate, inclusiv din afara Spațiului Economic European, către jurisdicții cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat. În cazul în care aplicați pentru un anunt publicat de un asemena Utilizator Recrutor, datele dvs. pot fi transferate către o astfel de jurisdicție, iar temeiul juridic al transferului este art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.

Putem de asemenea să folosim o serie de date pe care ni le furnizați pentru a optimiza vă facem sugestii de anunturi de casting sau sugestii pentru a vă completa profilul. De asemenea, folosim datele pe care le primim de la Utilizatorii Candidați pentru a crea facilități de filtrare a Utilizatorilor Candidați pe diverse criterii de interes pentru Utilizatorii Recrutori. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim pentru a ne îmbunătăți Serviciile și de a furniza sugestii / sfaturi Utilizatorilor Candidați pentru a maximiza succesul Serviciilor noastre. Totodată, dorim să asiguram un serviciu de căutare a indicatorilor cat mai eficient pentru Utilizatorii Recrutori.

14.2 Furnizarea de comunicări privind Serviciile

Utilizatorii pot primi diverse comunicări de la Noi care țin de furnizarea Serviciilor (e.g. anunturi de cating la care utilizatorii se potrivesc descrierii, dacă profilul a fost vizualizat de vreun Utilizator Recrutor si acesta doreste sa-l contacteze, alerte privind necesitatea de actualizare a profilului, alerte privind date eronate, etc.). Prelucram aceste date pe baza interesului nostru legitim art. 6(1)(f) GDPR. Consideram ca interesul nostru legitim nu aduce atingere drepturilor și intereselor persoanelor vizate întrucât comunicările sunt legate strâns de furnizarea Serviciilor solicitate. Totodată, oferim posibilitatea Utilizatorilor să dezactiveze oricând aceste comunicări din setările aferente contului de Utilizator sau facand o cerere pe adresa oficiala de email.

Furnizarea de comunicări comerciale

Dorim să vă transmitem materiale promoționale, să vă informam în legătura cu noile servicii oferite de Societate, să vă lansam invitații de a participa la proiecte sau de a răspunde la chestionare și pentru a vă comunica alte informații similare care consideram ca pot fi de interes pentru dvs., inclusiv, dacă sunteți de acord, prin transmiterea de materiale promoționale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Societății.

Va vom transmite aceste comunicări dacă avem acordul dvs. Temeiul juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ.

Utilizatorii se pot oricând dezabona de la aceste comunicări. Spre exemplu, dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările comerciale nu vă vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veți putea participa la sondajele și chestionarele noastre.

De asemenea, dacă avem consimțământul pentru comunicări comerciale, în anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. în combinație cu datele rezultate din interacțiunea dvs. cu Serviciile Platformei uCast, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Dorim să eficientizam activitatea noastră de marketing, oferind clienților noștri oferte de servicii relevante și personalizate.

14.3. Analize și statistici privind funcționarea Platformei uCast, cookies și tehnologii similare

Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizează Utilizatorii sau pe care le colectam în contextul utilizării Serviciilor pentru scopul efectuării unor analize și statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care funcționează Platforma uCast. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajuta să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim Serviciile noastre sau funcționalitățile Platformei uCast.

În efectuarea analizelor și statisticilor utilizam de asemenea cookies și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies. În funcție de tipologia cookie-urilor utilizate și a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru cookies necesare și funcționale sau art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ pentru cookie-urile de analiza, tracking și publicitate comportamentala.

14.4. Conectare prin plugin Facebook

Utilizatorii Candidați se pot loga sau crea cont prin intermediul pluginului Facebook care permite conectarea prin contul de Facebook. Atunci când Utilizatorii Candidați utilizează aceasta facilitate, datele publice (e.g. nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon). Utilizarea acestor date este necesara pentru crearea contului de Utilizator, prin urmare temeiul juridic al prelucrării este art. 6 (1) (b) din GDPR, respective încheierea și executarea contractului.

14.5. Îndeplinirea unor obligații legale

Uneori, prelucrarea datelor este necesara pentru a ne îndeplini obligațiile legale (Temei juridic: art. 6(1)(c) GDPR – executarea unei obligații legale) ce ne revin, cum ar fi:
• plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și tinerea unor evidente contabile;
• arhivarea datelor conform legislației aplicabile.

14.6. Apărarea drepturilor și intereselor în justiție

De asemenea, putem să prelucram date cu caracter personal pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fata unei instante, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicata Societatea (Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului)

15. Cui dezvăluim datele?

Putem dezvălui datele dvs cu caracter personal către (I) entitățile și/sau persoanele împuternicite de noi (din EEA sau din state terțe) implicate în furnizarea Serviciilor inclusiv în furnizarea comunicărilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilități de plata în Platforma uCast, furnizorii de platforma de e-mailing); (II) Utilizatorilor Recrutori inclusiv dacă este cazul celor situați în afara EEA; (III) dacă avem obligația de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligație legala sau decizie a unei autorități judiciare, autorități publice sau organ guvernamental; sau (IV) dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform legislație aplicabile. De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvăluite terților furnizori de cookies și tehnologii similare conform celor descrise în Politica privind Cookies.

16. Cat păstram datele?

Păstrăm datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

În general, Datele Utilizatorilor Candidați sunt păstrate atât timp cat acesta are un cont de Utilizator în Platforma uCast. Datele cu caracter personal vor fi șterse dacă Utilizatorul Candidat solicita dezactivarea și ștergerea contului, sau după o perioada de minimum 5 ani de la data la care Utilizatorul Candidat devine inactiv (i.e. de la data ultimei interacțiuni în Platforma uCast sau cu operatorii acesteia).

Datele Utilizatorilor Recrutori (persoane fizice autorizate și reprezentanți ai persoanelor juridice) vor fi păstrate pe întreaga durata a raporturilor contractuale cu Utilizatorul Recrutor plus pe întreaga perioada prevazuta de lege pentru activitatea de arhivare și păstrare a documentelor financiar - contabile.

Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare sunt păstrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putând fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) și o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza).

17. Ce drepturi aveți în calitate de persoana vizata?

Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoana vizata:

a. Dreptul de acces
puteți obține de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării

b. Dreptul de a corecta datele
puteți să ne solicitați să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.

c. Dreptul la ștergere
puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (I) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (II) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (III) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (IV) datele trebuie șterse conform legislației relevante.

d. Retragerea consimțământului și dreptul de opoziție
puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ. De asemenea vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifica.

e. Restricționare
în anumite condiții puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale

f. Dreptul la portabilitatea datelor
în măsura în care prelucram datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizam datele dvs. într-o forma structurata, utilizata frecvent și care poate fi citita în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.

g. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați ca v-au fost încălcate drepturile:
Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România
anspdcp@dataprotection.ro

PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENȚIONATE MAI SUS, NE PUTEȚI CONTACTA UTILIZÂND DATELE DIN SECTIUNEA CONTACT.

De asemenea, Societatea poate fi contactata utilizând datele și mecanismele de contact disponibile în Platforma uCast. Utilizatorii pot să își exercite anumite drepturi (drept de editare, rectificare, opoziție la comunicări comerciale sau ștergere) direct în Platforma uCast prin intermediul setărilor din secțiunea CONTUL MEU.

Datele dumneavostra personale sunt prelucrate de Class Artist Management S.R.L., in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”), in scopul indeplinirii activitatii specifice agentiei. Datele pot fi dezvaluite unor terti in baza unui temei legal justificat. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”), prin accesul in contul dvs. cu ajutorului numarului unic de acces si a parolei sau printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa pe adresa entitatii juridice;

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Class Artist Management S.R.L. pentru tot ce presupune activitatea de casting si preselectie (trimitere propuneri foto catre terti - fara divulgarea datelor de contact, contactarea si invitarea dumneavoastra la preselectii, etc), confirmarea inscrierii, notificari de casting, oferte comerciale si de marketing, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de dumneavoastra sunt strict confidentiale. Class Artist Management S.R.L. se angajeaza in fata persoanelor inscrise in baza de date sa nu furnizeze datele obtinute unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea activitatilor de casting si marketing intern.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Class Artist Management S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de regulamentului (UE) 2016/679 („GDPR”), iar la cererea dumneavoastra trimisa pe mailul office@ucast.ro sau fizic la adresa Calea 13 Septembrie 218 bloc V47 ap 24 sector 5 Bucuresti se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma regulamentului (UE) 2016/679 („GDPR”) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Class Artist Management S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Class Artist Management S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Class Artist Management S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii;

c. dreptul de a cere Class Artist Management S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Class Artist Management S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

e. dreptul de acces, de interventie asupra datelor;

f. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

g. dreptul de a va adresa justitiei;

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office [ ] ucast.ro

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.ucast.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.ucast.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.ucast.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Orice Utilizator este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si este in totalitate responsabil pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. Utilizatorul este de acord sa notifice de indata Class Artist Management S.R.L. cu privire la orice folosire neautorizata a parolei lui sau orice alta incalcare a securitatii. Class Artist Management S.R.L. nu poate fi si nu va fi raspunzatoare pentru orice pierderi sau pagube aparute din esuarea utilizatorului de a se supune obligatiilor mai sus mentionate.